Jumbo's 7 Zekerheden

We zorgen dat je alles kunt vinden in ons grootste online supermarktassortiment, tegen de laagste prijs en met de beste service. Daar draait het bij Jumbo om, iedere dag weer. En we zeggen het niet alleen, we garanderen het ook met onze 7 Zekerheden.

  1. Euro's goedkoper. Bij Jumbo ben je het goedkoopst uit. Vaste prijs elders toch lager? Dan passen we de prijs aan en krijg je als dank het product gratis! Lees meer over Euro's goedkoper.
  2. Service met 'n glimlach. Onze service gaat altijd net een stapje verder. In onze winkels en op onze Pick Up Points kun je altijd rekenen op onze persoonlijke service. Lees meer over Service met 'n glimlach.
  3. Voor ál uw boodschappen. Bij Jumbo hebben we het grootste supermarktassortiment. Mis je iets? Wij zorgen voor een alternatief of halen het product voor je in huis. Lees meer over Voor al uw boodschappen.
  4. Vers is ook écht vers. Bij ons is vers gegarandeerd vers, we selecteren met zorg de allerbeste versproducten. Product met de datum van vandaag? Dan krijg je als dank voor de melding het product gratis mee. Lees meer over Vers is ook écht vers.
  5. Vlot winkelen. Snel en gemakkelijk boodschappen doen: dat verstaan wij onder vlot winkelen. In onze winkels, op Pick Up Points en natuurlijk online. In de winkel vierde wachtende in de rij? Boodschappen gratis! Lees meer over Vlot winkelen.
  6. Niet tevreden? Geld terug! Wij zijn pas tevreden als jij meer dan tevreden bent. Toch niet helemaal tevreden? Dan krijg je een vervangend product of je geld terug. Lees meer over Niet tevreden? Geld terug!
  7. Uw wensen staan centraal. We zijn nieuwsgierig naar jouw mening. Geef het aan ons door, zo kunnen we je nog beter van dienst zijn. Lees meer over uw wensen staan centraal.