Sparen bij Jumbo Panningen

Natuurlijk spaart u bij Jumbo Panningen mee aan alle landelijke Jumbo spaaracties, maar bij ons kunt u ook profiteren van onze eigen lokale spaaracties. Hieronder vindt u een overzicht van de acties waar u aan mee kunt sparen bij Jumbo Panningen.

Jumbo Racedagen

Van woensdag 25 april t/m dinsdag 15 mei 2018 krijgt u bij aankoop van diverse actieproducten een GRATIS TICKET* voor de Jumbo Racedagen op zondag 20 en maandag 21 mei 2018. Kijk voor alle actieproducten en meer informatie op www.jumbo.com/racedagen.

*bij de kassa ontvangt u één of meerdere unieke codes op een aparte kassabon. Verzilver deze code op www.jumbo.com/racedagen voor een gratis E-ticket voor het evenement. Let op: OP=OP!

Sportplaatjesactie

Van maandag 19 maart tot en met zondag 13 mei 2018 spaart u bij Jumbo Panningen voor sportplaatjes van de volgende lokale sportclubs: VC Olympia, Judoclub Helden, VC Grashoek, Sportclub Pareja, HC Peel en Maas. Bij iedere €15,- aan boodschappen ontvangt u een setje plaatjes, die u vervolgens kunt verzamelen in speciaal daarvoor ontworpen verzamelalbums.

Gedurende de actieperiode zijn er verschillende actieproducten waarbij u een extra setje plaatjes ontvangt. Houd hiervoor onze Facebookpagina en website in de gaten.

Dagje Uit

Spaar voor de hoogste korting op de leukste dagjes uit. Van woensdag 14 maart tot en met dinsdag 1 mei 2018 ontvangt u bij elke €10,- aan boodschappen een speciale kortingsmunt. Deze munt vertegenwoordigt een waarde van €2,50 korting. Onder de kraslaag staat een code die verzilverd kan worden op www.jumbo.com/dagjeuit

Het verzilveren van de kortingsmunten is mogelijk tot en met zondag 6 januari 2019.


Avondje Uit

Van woensdag 10 januari tot en met dinsdag 13 maart 2018 ontvangt u bij besteding van iedere €10,- aan boodschappen een kortingsmunt van €2,50 bij de deelnemende Jumbo winkels. Hiermee spaart u simpel en snel voor hoge korting op de leukste Avondjes Uit bij verschillende restaurants in de buurt. Verzilver uw kortingsmunten via de website www.avondjesuitactie.nl en reserveer uw Avondje Uit bij een van de deelnemende restaurants.

LET OP: het verzilveren van de kortingsmunten in de restaurants is mogelijk tot en met vrijdag 31 augustus 2018.

ACTIES

Jumbo Panningen