Sparen bij Jumbo Panningen

Natuurlijk spaart u bij Jumbo Panningen mee aan alle landelijke Jumbo spaaracties, maar bij ons kunt u ook profiteren van onze eigen lokale spaaracties. Hieronder vindt u een overzicht van de acties waar u aan mee kunt sparen bij Jumbo Panningen.

Spek de kas 2017

*actie is afgelopen*
Van 21 augustus t/m 22 oktober kan er bij Jumbo Panningen gespaard worden voor een vereniging of school naar keuze, mits dat de vereniging of school deelneemt aan de actie. Kijk voor meer informatie op www.vuldekas.nl/jumbopanningen.

Op zondag 5 november, 13.00 uur, vindt de feestelijke afsluiting plaats van de 'Spek de kas' actie.

Let op: deze actie geldt alleen bij Jumbo Panningen.

Jumbo Panningen Prijzenfestival

*actie is afgelopen*
Van maandag 22 augustus tot en met zondag 22 oktober ontvangt u bij besteding vanaf €35,- aan boodschappen één voucher. Vul uw persoonlijke gegevens in op deze voucher en deponeer hem in de daarvoor bestemde gele inleverton in de winkel. U maakt nu kans op grootse prijzen, zowel van Jumbo Panningen als van verschillende ondernemers uit de regio!

Begin week 44 ontvangen de prijswinnaars persoonlijk bericht en worden ze uitgenodigd om hun prijs op zondag 5 november, tijdens de feestelijke afsluiting van de 'Spek de kas' actie, in ontvangst te nemen.

Let op: deze actie geldt alleen bij Jumbo Panningen.

Dagje Uit

*actie is afgelopen*
Van woensdag 22 maart tot en met dinsdag 2 mei ontvangt u bij besteding van iedere 10 euro aan boodschappen een speciale Dagje Uit-kortingsmunt met een kortingswaarde van €2,50. Hiermee spaart u simpel en snel voor hoge korting op de leukste dagjes uit!

Het verzilveren van de kortingsmunten kan tot en met zaterdag 31 december via Jumbo.com/dagjeuit.

ACTIES

Jumbo Panningen