Sparen bij Jumbo Panningen

Natuurlijk spaart u bij Jumbo Panningen mee aan alle landelijke Jumbo spaaracties, maar bij ons kunt u ook profiteren van onze eigen lokale spaaracties. Hieronder vindt u een overzicht van de acties waar u aan mee kunt sparen bij Jumbo Panningen.

Spek de kas

Van maandag 13 augustus t/m zondag 21 oktober 2018 ontvangt u bij elke 15 euro aan boodschappen een voucher die een waarde van 0,15 euro vertegenwoordigt.

De inschrijvingen zijn gesloten. Maar liefst 106 verenigingen/scholen uit de oud-gemeente Helden en Kessel(-Eik) gaan deelnemen! Kijk voor een overzicht van alle deelnemers op deze website.

LET OP: deze actie geldt alleen bij Jumbo Panningen

Schott Zwiesel glazen

Spaar deze zomer voor prachtige Schott Zwiesel glazen van Tritan® kristalglas. Van woensdag 30 mei t/m dinsdag 28 augustus 2018 ontvangt u bij elke 10 euro aan boodschappen een glazenzegel. Bij 15 glazenzegels is uw spaarkaart vol en kunt u deze inleveren. Met een bijbetaling van 3,99 of 4,99 euro word u rotse eigenaar van zo’n mooie set glazen!

Dagje Uit

Spaar voor de hoogste korting op de leukste dagjes uit. Van woensdag 14 maart tot en met dinsdag 1 mei 2018 ontvangt u bij elke 10 euro aan boodschappen een speciale kortingsmunt. Deze munt vertegenwoordigt een waarde van 2,50 euro korting. Onder de kraslaag staat een code die verzilverd kan worden op www.jumbo.com/dagjeuit

LET OP: het verzilveren van de kortingsmunten is mogelijk tot en met zondag 6 januari 2019.

Avondje Uit

Van woensdag 10 januari tot en met dinsdag 13 maart 2018 ontvangt u bij besteding van iedere 10 euro aan boodschappen een kortingsmunt van 2,50 euro bij de deelnemende Jumbo winkels. Hiermee spaart u simpel en snel voor hoge korting op de leukste Avondjes Uit bij verschillende restaurants in de buurt. Verzilver uw kortingsmunten via de website www.avondjesuitactie.nl en reserveer uw Avondje Uit bij een van de deelnemende restaurants.

LET OP: het verzilveren van de kortingsmunten is mogelijk tot en met vrijdag 31 augustus 2018.

ACTIES

Jumbo Panningen